kladd_hjem_15


LockVi skreddersyr egne sikkerhetspakker for å sikre din bedrift.

IT-sikkerhet er tiltak gjort rundt planlegging, utvikling, implementasjon, support og drift av datamaskinbaserte informasjonssystemer. Målet er å ivareta riktig nivå av konfidensialitet, integritet og tilgjengelighet. Internett og interne datanettverk er effektive kanaler for kommunikasjon og samarbeid. Dessverre er de samtidig bedrifters største sikkerhetstrussel. Adcom kan hjelpe deg å få en IT-sikkerhet som gir dere trygghet for deres systemer og data. Vi sikrer konfidensialitet, tilgjengelighet og integritet.

 

lesmer_adcom

DriftVi tilbyr deg sikkerhet, ytelse og stabilitet på dine systemer.

 

Vi drifter dine IT-systemer, enten de fysisk befinner seg i dine lokaler eller i vårt hostingmiljø. Omfanget tilpasses dine behov og ønsker, og spenner seg fra å ta totalansvaret for din IT-drift til å bidra med de ekstra tjenestene som gjør hverdagen enklere. En driftsavtale gir forutsigbare kostnader og tilgang til oppdatert IT-kompetanse, uavhengig av om driften skjer i dine lokaler eller hos oss.

lesmer_adcom

SkytjenesterSkytjenester er alternativet til intern IT drift.
Vi leverer alt fra et sentralt driftet program til komplett kontor.

 

En fremtidsrettet løsning for IT-drift tilpasset din virksomhet! Ved å velge skytjenester fra Adcom, trenger du ikke lenger bekymre deg for serverdrift, backup, virusvern, lisenser eller andre forhold knyttet til IT driften.

lesmer_adcom

Female designer using graphics pad in officeVi kan levere det du måtte ønske av både programvare og datautstyr.

 

Med Adcom som teknologipartner skal du ha forventninger om en problemfri IT-hverdag. Vi har utstrakt erfaring i å levere maskinvare tilpasset kundenes behov med korrekt lisensierte programmer. Våre medarbeidere har sertifiseringer hos våre viktigste samarbeidspartnere, noe som sikrer at du får attraktive priser og den aller beste hjelpen for at alt skal.

 

lesmer_adcom

SoftwareForretnings-systemer

 

Adcom er spesialister på forretnings-systemer innen ERP, HR og CRM. Vi leverer systemer som effektiviserer små og store bedrifter.

 

lesmer_adcom

Konsulent

 

Verden er i konstant endring. Det er trolig også din bedrift. Gjennom vårt konsulentarbeid med driftstjenestene får vi verdifull erfaring og bygger opp solid kompetanse innenfor alle områder innen IT-drift. Denne kompetansen deler vi gjerne med våre kunder som konsulenter. Enten det gjelder utvidelser eller endringer på dine eksisterende systemer, eller helt nye løsninger, kan vi bidra til å gjøre ditt prosjekt til en suksess.

 

lesmer_adcom

Førde / 57 72 35 00

Kristiansund / 71 67 84 90

Molde / 71 25 06 40

Måløy / 57 84 80 00

Namsos / 74 21 90 20

Narvik / 76 94 43 77

 Nordfjord / 57 84 99 99

Sarpsborg / 69 13 36 30

Sortland / 76 11 30 00

Våre tjenester

ikon_drift_support

IT-drift

ikon_support2

Support

ikon_security

Sikkerhet

ikon_software

Forretnings-systemer

ikon_skytjenester1

Skytjenester

ikon_hardware

Maskin- og Programvare

Konsulent

Konsulent